Конкурентоспроможність персоналу як складова загальної конкурентоспроможності підприємства - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2010)
У статті розглядаються способи професійного розвитку персоналу як важливий напрям удосконалення придбаних конкурентних переваг. Неперервний професійний розвиток розглядається як довгострокові інвестиції в конкурентоспроможність персоналу.
Keywords: професійний розвиток; конкурентоспроможність; конкурентна перевага; профессиональное развитие; конкурентоспособность; конкурентное преимущество; professional development; competitiveness; competitive advantage; кафедра економіки праці та менеджменту