Готельна індустрія України: проблеми і перспективи розвитку - Вакула, Кристина Віталіївна; Винярський, Ігор Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Досліджено сучасний стан готельної індустрії України, виявлено основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі

The study examines the current state of the hotel industry in Ukraine, identifying key challenges and promising directions for the sector's development
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельна індустрія; hotel industry; ринок готельних послуг; hotel services market