Рашевська, Тамара Олексіївна2013-03-182013-03-182007Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6875Результати досліджень показали, що внесення кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. We found that the introduction of cryopowder of black currant buds changing distribution of moisture in butter.otherвершкове маслокріопорошок бруньок чорної смородинидисперсністьbuttercryopowder of blackcurrant budsdispersityкафедра технології молока і молочних продуктівДисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородиниArticle