Святненко, Роман СергійовичМаринін, Андрій ІвановичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЗахаревич, Валерій Болеславович2016-10-132016-10-132016Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в воді / Р. С. Святненко, А. І. Маринін, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 189-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24439Доведено можливість здійснення теплового оброблення води за рахунок нетеплових ефектів, що виникають за імпульсної дії електричних полів. Відкрито перспективи використання вітчизняних ІЕП-установок при первинному обробленні води. Перспективність розвитку напряму обумовлена створенням нових методів обробки харчових продуктів і води за допомогою ІЕП з покращеними характеристиками. Proved the possibility of thermal processing water by non-thermal effects arising pulse action of electrical fields. Openly IEF prospects of domestic installations in the primary treatment of water. Future development direction is due to the creation of new processing methods of food and water by IEF with improved characteristics.uk-UKкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняEscherichia coliімпульсне електромагнітне полеводаpulsed electromagnetic fieldwaterкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в водіOther