Бондар, Микола ВасильовичМаринченко, Віктор ОпанасовичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій Миколайович2012-12-202012-12-202005Бондар, М. В. Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко // 71-ша Наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2005. - Ч. 2. - С. 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4708В процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла. In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.otherантисептикantisepticспиртконцентраціявуглеводиalcoholconcentrationcarbohydratesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництваArticle