Тимчук, Алла ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2014-05-212014-05-212014Тимчук, А. В. Вплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироватки / А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м´ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 76-77https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14444Досліджено вплив колагенвмісного інгредієнта на вологу альбумінної маси, що при проведенні циклу технологічних операцій - заморожування, зберігання та розморожування, сприятиме зменшенню втрат поновлюваної молочної сировини. The influence of humidity on kolagensoderzhaschego ingredient albumin mass for technological operations cycle - freezing, storage and thawing, will help reduce the loss of raw milk.otherальбумінна масаalbumen weightколагенвмісний інгредієнтcollagen ingredient depositionосадженняalbumen weightкафедра технології молока і молочних продуктівВплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироваткиThesis