Ефективність лущення ячменю при різній тривалості процесу та різному навантаженні на обладнання - Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Харченко, Євген Іванович (My University, 2017)
Наведено методику исследований та показники якості ячменю. Показано вплив тривалості лущення та коефіцієнту завантаження лущильника на індекс лущення ячменю. The research methodology and quality indicators of barley are presented. The influence of the peeling duration and the coefficient of the peeling load on the peeling index is shown.
Keywords: лущення; ячмінь; ефективність; навантаження; dehulling; barley; efficiency; load; кафедра технології зберігання і переробки зерна