Яровий, Володимир ЛеонідовичЯкобчук, Роман Леонідович2012-11-082012-11-082012Яровий, В. Л. Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10–11 квітня 2012 p. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 59–60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3569Наведено вплив режимів вібрації, характеру руху теплоносія та конфігураціі робочої камери на циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів. An impact vibration modes, character movement and configuration coolant chamber for circulation of inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying brewer's yeast.uk-UKпивні дріжджіbrewer's yeastінертний матеріалвібропсевдозріджений шарinert materialкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняХарактер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджівArticle