Топчій, Оксана АнатоліївнаПророка, Віктор Леонідович2013-09-182013-09-182012Патент на корисну модель 74800, МПК A23L 1/31. Пельмені з селерою та шпинатом / Топчій, О. А., Пророка, В. Л. ; патентовласник – НУХТ ; заявл. 27.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. №21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9742Розроблено, пельмені з селерою та шпинатом, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2%, коріандр мелений 0,05-0,13% та сік або пюре шпинату 1,1-2,2%. A, ravioli with celery and spinach containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2%, 0,05-0,13% coriander powder and juice or puree of spinach 1,1-2,2%.otherпельмені з селерою та шпинатомкуряче філекоренеплід селери варенийкоріандр меленийсік або пюре шпинатуravioli with celery and spinachchickenboiled celery rootcoriander powderjuice or puree of spinachкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПельмені з селерою та шпинатом(Патент 74800)Other