Слободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса ПетрівнаЗаєць, Віра Анатоліївна2014-04-082014-04-082014Слободян, О. П. Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 89-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13788Проводився аналіз небезпеки підприємства молочної галузі на основі розгляду його стан, визначенні можливих аварійних ситуацій, в тому числі і малоймовірних. Визначали наявність небезпечних речовин і матеріалів, небезпечних режимів роботи як обладнання, так і технологічних блоків.uk-UKнебезпекааваріямолочна галузьопасностьавариямолочная отрасльhazardaccidentdairy industryкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра біотехнології і мікробіологіїЗапобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі