Хорунжа, Тетяна ОлегівнаПасічний, Василь Миколайович2024-08-262024-08-262022Хорунжа, Т. Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні / Т. Хорунжа, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 219.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44404Описано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисокThe study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is describedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпастеризаціясосискифізико-хімічні показникиpasteurizationsausagesphysical and chemical indicatorsДослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганніThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590