Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПіпка, Роман ВолодимировичУстименко, Ігор Миколайович2022-02-022022-02-022022Нєміріч, О. В. Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінарії / О. В. Нєміріч, Р. В. Піпка, І. М. Устименко // Наука онлайн : Міжнародний електронний науковий журнал – 2022. – № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37012У статті теоретично та практично обгрунтовано використання харчової емульсії та порошку ламінарії у складі соусу емульсійного типу. The article theoretically and practically substantiates the use of food emulsion and kelp powder in the composition of the emulsion type sauce.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїсоусхарчова емульсіяламінаріяkelpfood emulsionsauceТеоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінаріїArticle