Бандуренко, Галина МихайловнаКислая, Любовь ВасильевнаМудрак, Татьяна Емельяновна2015-03-172015-03-171997Патент України без експертизи по суті. 14161 U Україна, А23L 1/212, A23L 1/39, A23L 1/22. Соус овощной / Бандуренко Г. М., Кисла Л. В., Мудрак Т. О., (Україна). – Опубл. 20.01.1997, Бюл. № 0.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19707Соус овощной включает овощное пюре, соль, семя кориандра, семя укропа и перец горький красный. В качестве овощного пюре он содержит пюре из ревеня, а также сахар. A vegetable sauce contains vegetable puree, salt, coriander seed, dill seed and red hot pepper. As a vegetable puree it contains puree from rhubarb and sugar also.otherсоусревенькориандрукропsaucrhubarbcorianderdillкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології консервуванняСоус овощной (Патент України № 14616)Other