Цигоняко, Анна М.Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПротченко, Артур С.2015-05-252015-05-252014Цигоняко, А. М. Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях / А. М. Цигоняко, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20703Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини. The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit raw materials.uk-UKмолекулярна кухняагарплодово-ягідна сировинаmolecular cuisineagarfruit raw materialsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіяхOther