Вербецька, Марина Миколаївна2021-10-072021-10-072021Вербецька, М. М. Проєкт хлібозаводу в м. Рівне з впровадженням прискорених технологій тістоприготування та сучасного високопродуктивного обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Миколаївна Вербецька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2021. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35855otherхліб січовийхліб гірчичнийбатон бутерброднийпіч ГОСТОЛ-50кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт хлібозаводу в м. Рівне з впровадженням прискорених технологій тістоприготування та сучасного високопродуктивного обладнанняOther