Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів - Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович (My University, 2021)
Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; спеціальне харчування; мікронутрієнти; ріпак; special food; micronutrients; rapeseed