Галенко, Олег ОлександровичБаран, Дмитро Ігорович2023-04-102023-04-102021Галенко, О. О. Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів / О. О. Галенко, Д. І. Баран // Розвиток сільських територій на засадах екологічності, енергонезалежності й енергоефективності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 5 травня 2021 р. м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2021. – C. 56-5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39979Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівспеціальне харчуваннямікронутрієнтиріпакspecial foodmicronutrientsrapeseedМікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктівThesis