Гончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичЗаворицька, Дар'я ГригорівнаЮрченко, Яна Володимирівна2014-06-262014-06-262013Патент на корисну модель № 83906 UA МПК А23L 1/317 (2006.01) Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Заворицька Д. Г., Юрченко Я. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2013 00851; заявл. 24.01.2013; опубл. 10.10.2013 Бюл. № 19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15631Розроблено фарш з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, перепелині яйця, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить сполучнотканинний білок в кількості 1,0-2,0%. Have been developed minced meat with quail eggs and connective tissue protein that contains beef I grade, fatty pork, quail eggs, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises connective tissue protein in an amount of 1,0-2,0%.otherмолоко сухеперепелині яйцяфаршсполучнотканинний білокяловичинаdry milkquail eggsminced meatconnective tissue proteinbeefкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком (Патент на корисну модель № 83906)Other