Прогноз урожайності і валового збору основних сільськогосподарських культур в 2015 році - Кравчук, Володимир Іванович; Новохацький, Микола Леонідович; Сердюченко, Надія Миколаївна (My University, 2015)
Проанализирована сприятливість метеорологічних умов осіннього періоду 2014 року для росту та розвитку озимих культур та прогнозовані урожайність та валовий набір основних сільськогосподарських культур у 2015 році. The analysis of favorable agro-meteorological conditions of the autumn period in 2014 for the growth and development of winter crops and the results of yield and gross harvest forecasting of major crops in Ukraine in 2015 are presented.
Keywords: урожайність; метеоумови; валовий збір; productivity; terms of meteorology; gross collection