Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід - Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2017)
Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production
Keywords: експертна система якості; база знань; онтологічний підхід; expert quality system; knowledge base; ontological approach; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка