Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2017-06-152017-06-152017Паньков, Д. В. Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016 р. – Ч.2. Секція 18 (18.2. Підсекція автоматизоване управління технологічними процесами) – С. 301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25531Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery productionuk-UKекспертна система якостібаза знаньонтологічний підхідexpert quality systemknowledge baseontological approachкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняПобудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхідArticle