Екологічний менеджмент на підприємствах харчової промисловості - Лозовська, Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Дисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних рекомендацій щодо екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості. У роботі розвинуто понятійно-категоріальний апарат екологічного менеджменту. Розглянуто та узагальнено погляди вчених на теорію екологічного менеджменту. Досліджено еволюцію розвитку екологічних стандартів.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; підприємства харчової промисловості; екологічний менеджмент; екологічні аспекти; предприятия пищевой промышленности; экологический менеджмент; экологические аспекты; food industry enterprises; environmental management; environment