Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаБутенко, Олена Миколаївна2014-12-222014-12-222014Костенко, Є. Особливості викладання дисципліни «Аналітичні методи контролю якості харчових продуктів» / Єлизавета Костенко, Олена Бутенко // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 338.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19274Викладання нормативної навчальної дисципліни «Аналітичні методи контролю якості харчових продуктів» проводиться кафедрою аналітичної хімії відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю: 8.18010010 - «Якість, стандартизація та сертифікація». Предметом вивчення навчальної дисципліни є теорія та методологія хімічного аналізу харчових об'єктів. Teaching regulatory discipline "Analytical methods to control food quality" of analytical chemistry Department conducted according to educational and vocational training programs for masters in specialty 8.18010010 - "Quality, standardization and certification". The object of the course is the study of the theory and methodology of chemical analysis of food objects.uk-UKаналітичні методиякість харчових продуктівхарчові технологіїanalytical methodsquality of foodfood technologyкафедра харчової хіміїОсобливості викладання дисципліни «Аналітичні методи контролю якості харчових продуктів»Other