Оксьоненко, С. М.Прохоров, Олександр Миколайович2013-11-042013-11-042001Оксьоненко, С. М. Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених — К.: УДУХТ, 2001. — C. 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10921Варка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics.кип’ятіння сусларегенерація парикоагуляція білківboiling wortregeneration couplescoagulation proteinsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варінняThesis