Клеймьонова, Олена Геннадіївна2021-10-072021-10-072021Клеймьонова, О. Г. Проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олена Геннадіївна Клеймьонова ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2021. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35896otherоздоровче харчуванняглазурований сирокфункціональні інгредієнтисир кисломолочнийджем із журавлиниджем із айвикафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айвиOther