Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСоколенко, Анатолій ІвановичМартич, Віталій ВолодимировичМацько, Любов Михайлівна2013-05-242013-05-242013Патент України на корисну модель № 78014, МПК А 23G 9/04. Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного / Поліщук Г. Є., Соколенко А. І. , Мартич В. В. , Мацько Л. М. ; Національний університет харчових технологій. – № u 2012 08150 ; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 11.03.2013, Бюл. № 5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7910Корисна модель належить до способу виробництва морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучно-пшеничного високої якості на основі активованого яблучного пюре. The utility model relates to a method for the production ice cream. The possibility of making apple-wheaten ice cream with high quality based on activated apple puree was studied.uk-UKпюре з яблукapple pureeпектинові речовиниpectinяблучно-пшеничне морозивоapple-wheaten ice creamкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра мехатроніки та пакувальної технікиСпосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на корисну модель № 78014)Other