Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на корисну модель № 78014) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна (My University, 2013)
Корисна модель належить до способу виробництва морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучно-пшеничного високої якості на основі активованого яблучного пюре. The utility model relates to a method for the production ice cream. The possibility of making apple-wheaten ice cream with high quality based on activated apple puree was studied.
Keywords: пюре з яблук; apple puree; пектинові речовини; pectin; яблучно-пшеничне морозиво; apple-wheaten ice cream; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки