Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва - Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Козир, Олександр (My University, 2010)
Запропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.

A new approach to the search of product niches of bakery production with the use of the scientific method of morphological analysis. Examples of the new product as part of the traditional technologies, and completely innovative.
Keywords: асортимент; нові вироби; морфологічний аналіз; матриця властивостей; assortment of new products; morphological analysis; matrix properties; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів