Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, Людмила ВасилівнаКозир, Олександр2012-06-072012-06-072010Махинько, В. М. Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Козир // Хранение и переработка зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2010. - N 1. - С. 46-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1238Запропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.A new approach to the search of product niches of bakery production with the use of the scientific method of morphological analysis. Examples of the new product as part of the traditional technologies, and completely innovative.uk-UKасортиментнові виробиморфологічний аналізматриця властивостейassortment of new productsmorphological analysismatrix propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНаукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва