Туристично-рекреаційний потенціал гірських територій Івано-Франківської області - Сологуб, Юрій Іванович; Ващенко, Аліна Олексіївна (My University, 2017)
У статті розкрито сучасний стан і перспективи розвитку туристично-рекреаційного потенціалу Івано-Франківської області. Встановлено основні передумови розвитку туризму та рекреації, зокрема природні та культурно-історичні. Наведено приклади існуючих ринків туристично-рекреаційних послуг області. Висвітлені перспективні напрямки розвитку туристичної сфери. Розглянуто перспективні інвестиційні туристичні проекти в регіоні

The article reveals the current state and prospects of development of tourist-recreational potential of Ivano-Frankivsk region. The basic preconditions of development of tourism and recreation, in particular natural and cultural-historical, are established. Examples of existing markets of tourist and recreational services of the region are given. The prospective directions of development of tourist sphere are highlighted. Considered perspective investment tourism projects in the region
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристично-рекреаційний потенціал; Івано-Франківська область; туризм; рекреація; гірські території; tourist-recreational potential; Ivano-Frankivsk region; tourism; recreation; mountainous territories