Рудницька, Алла ЕдуардівнаМамченко, Людмила ЄвгенівнаМихайлова, Ольга Віталіївна2024-12-052024Рудницька, А. Е. Вплив професійної підготовки персоналу ЗРГ на якість обслуговування: аналіз та інноваційні напрямки / А. Е. Рудницька, Л. Є. Мамченко, О. В. Михайлова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю Національного університету харчових технологій, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45982ukресторанперсоналінформаційні мережіцифрові пристроїrestaurantstaffinformation networksdigital devicesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВплив професійної підготовки персоналу ЗРГ на якість обслуговування: аналіз та інноваційні напрямкиThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Х