Оцінка споживчих вподобань на ринку кондитерських виробів - Страшинська, Лариса Володимирівна; Усенко, Олександр Олександрович (My University, 2021)
Проаналізовано сучасні тренди на ринку кондитерських виробів та охарактеризовано особливості їх споживання. Окреслено основні причини проблемного становища ринку кондитерських виробів, охарактеризовано основні тенденції та визначено фактори розвитку. Проаналізовано споживчі вподобання та визначено цільовий ринок. На основі оцінки споживчих вподобань виділені основні тренди, які в майбутньому будуть впливати на поведінку покупців. The modern trends in the confectionery market are analyzed and the peculiarities of their consumption are characterized. The main causes of the problematic situation of the confectionery market are outlined, the main tendencies are characterized and the factors of development are determined. Consumer preferences are analyzed and the target market is defined. Based on the assessment of consumer preferences, the main trends that will influence customer behavior in the future are identified.
Keywords: кафедра маркетингу; ринок кондитерських виробів; споживчі вподобання; мініпекарня; купівельна поведінка; confectionery market; consumer preferences; mini bakery