Дослідження складових косметичного комплексу - Гончарук, Аліна; Зінченко, Наталія Юріївна (My University, 2017)
Досліджувався косметичний комплекс розроблений на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу олій, що відтворюють властивості яєчного жовтку. Завдяки легкозасвоюваним корисним речовинам цей продукт діє максимально ефективно, надає омолоджуючу дію, покращує колір шкіри, позбавляє від дрібних зморшок.
Keywords: кафедра харчової хімії; косметичний комплекс; гіалуронова кислота; cosmetic complex; hyaluronic acid