Гончарук , ЛінаЗінченко, Наталія Юріївна2017-09-142017-09-142017Гончарук, Л. Дослідження складових косметичного комплексу / Л. Гончарук, Н. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017 р. – Ч. 2. - С. 395https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25878Досліджувався косметичний комплекс розроблений на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу олій, що відтворюють властивості яєчного жовтку. Завдяки легкозасвоюваним корисним речовинам цей продукт діє максимально ефективно, надає омолоджуючу дію, покращує колір шкіри, позбавляє від дрібних зморшок. A cosmetic complex, based on low molecular weight hyaluronic acid and a complex of oils that reproduce the properties of egg yolk, was researched. Due to easily assimilable useful substances, this product acts as effectively as possible, has a rejuvenating effect, improves skin color, eliminates fine wrinkles.uk-UKкафедра харчової хіміїяєчний жовтоккосметичний комплексгіалуронова кислотаegg yolkcosmetic complexhyaluronic acidДослідження складових косметичного комплексуThesis