Кудренко, Наталія Володимирівна2014-11-132014-11-132014Кудренко, Н. В. Експортний потенціал борошномельно-круп'яної галузі України / Н. В. Кудренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 749.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18319Продовольча безпека населення України залежить від стану та перспектив розвитку боршномельно-круп'яної галузі АПК, яка забезпечує населення соціально важливими продуктами харчування. Виробничі особливості борошномельно-круп'яної галузі зумовлюють те, що визначальним фактором для розміщення підприємств є сировинна база (оскільки галузь більш ніж на 75% залежить від зернової сировини) та споживачів продукції.uk-UKборошнокрупапродукти харчуванняекспортмукапродукты питанияэкспортflourcerealsfoodexportкафедра обліку і аудитуЕкспортний потенціал борошномельно-круп'яної галузі УкраїниThesis