Аналіз діяльності головних гравців на ринку кондитерських виробів - Савчук, Ірина Василівна (My University, 2014)
Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживаються майже усім населенням. Confectionery is a group of food a wide range consumed almost all the population.
Keywords: кондитерська галузь; конкуренція; споживання; confectionery industry; competition; consumption