Войтешенко, СвітланаЗахаров, Володимир ВолодимировичКорецька, Ірина Львівна2024-03-262024-03-262024Войтешенко, С. М. Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні / С. М. Войтешенко, В. В. Захаров, І. Л. Корецька // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 142–144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42273В роботі проведено аналіз окремих мікроелементів та вітамінів в зелених овочах та їх свідоме споживання для досягнення мети «zero waste»The paper analyzes individual trace elements and vitamins in green vegetables and their conscious consumption to achieve the goal of "zero waste"ukконцепція Zero-wasteзелені овочідієтичні стравиZero-waste conceptgreen vegetablesdiet mealsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання зелених листових овочів у дієтичному харчуванніThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789https://orcid.org/0000-0002-0985-207X