Бендас, Яна ЮріївнаПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2018-04-132018-04-132016Польовик, В. В. Солодкі десерти без цукру - це можливо / В. В. Польовик, Я. Ю. Бендас, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26974Широке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування. A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.uk-UKдесертиdessertsхарчуванняfoodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСолодкі десерти без цукру - це можливоThesis