Солодкі десерти без цукру - це можливо - Бендас, Яна Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2016)
Широке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування. A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.
Keywords: десерти; desserts; харчування; food; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції