Цвєткова, К. А.Чепелюк, Олександр МиколайовичЧепелюк, Олена Олександрівна2014-10-312014-10-312012Цвєткова, К. А. Визначення раціональних режимів процесу перемішування фаршу в кутер-мішалці / К. А. Цвєткова, О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк // Рибне господарство України. – 2012. – № 2. – С. 40–42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17877Розглянуто сучасні методи і обладнання для приготування м’ясного фаршу. Обґрунтовано доцільність використання комбінованого обладнання – кутер-мішалок – для здійснення цього процесу. Визначено раціональне значення частоти обертання спіральних робочих органів. Contemporary methods and equipment for the preparation of minced meat were observed. The expediency of the use of the combined equipment – cutter-mixers – for the implementation of this process was substantiated. A rational value of the spiral working units rotational speed was determined.uk-UKмоделюванняперемішуванняфаршкутер-мішалкаробочий органчастота обертанняmodelingmixingforcemeatkutter-mixerworking unitrotating speedкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення раціональних режимів процесу перемішування фаршу в кутер-мішалціArticle