Визначення раціональних режимів процесу перемішування фаршу в кутер-мішалці - Цвєткова, К. А.; Чепелюк, Олександр Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна (My University, 2012)
Розглянуто сучасні методи і обладнання для приготування м’ясного фаршу. Обґрунтовано доцільність використання комбінованого обладнання – кутер-мішалок – для здійснення цього процесу. Визначено раціональне значення частоти обертання спіральних робочих органів. Contemporary methods and equipment for the preparation of minced meat were observed. The expediency of the use of the combined equipment – cutter-mixers – for the implementation of this process was substantiated. A rational value of the spiral working units rotational speed was determined.
Keywords: моделювання; перемішування; фарш; кутер-мішалка; робочий орган; частота обертання; modeling; mixing; forcemeat; kutter-mixer; working unit; rotating speed; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв