Міжнародні практики управління персоналом на підприємствах харчової індустрії і український HR-менеджмент - Соломка, Ольга Миколаївна (Соломка, О. М. Міжнародні практики управління персоналом на підприємствах харчової індустрії і український HR-менеджмент / О. М. Соломка // Public communication in science: philosophical, cultural, political, economic and IT context : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, May 15, 2020. – Houston, USA: European Scientific Platform, 2020. – Vol. 1. – Р. 76-77., 2020)
Розглянуто особливості міжнародних практик управління персоналом в харчовій індустрії та їх локальну адаптацію. Розкрито загальноекономічні фактори впливу на реформування українського HR-менеджменту. Проаналізовано можливості адаптації світових практики управління персоналом в харчовій промисловості і створення вітчизняної моделі.
Keywords: кафедра економічної теорії; HR-менеджмент; управління персоналом