Екстремальна адаптивна система з непараметричною ідентифікацією та багатопараметричним регулятором - Ладанюк, Анатолій Петрович; Кроніковський, Дмитро Олегович (My University, 2010)
Стаття містить інформацію про нові підходи до використання екстремальних систем, а саме: наведена система є більш автономною за рахунок використання адаптації та автоматичної непараметричної ідентифікації. Система побудована з використанням багатопараметричного регулятора. Наведено приклад її застосування та зроблена оцінка її результативності.
Keywords: екстремум; адаптивна система; непараметрична ідентифікація; extremum; adaptive; non-parametric identification; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка