Антропологічна рецепція ідей І. Канта у працях В. І. Шинкарука і І. В. Бичко - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2004)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблеми розвитку науки; This article dedicates to the complex review of the problem science.
Keywords: історія; раціональність; наука; кафедра гуманітарних дисциплін; history; rationality; science