Аналіз крупності пшеничної мучки після лущення - Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2023)
Наведено результати досліджень впливу тривалості лущення, вологості пшениці, швидкості обертання, абразивних кругів та їх зернистості на середній розмір частинок мучки після лущення. Встановлено, що наведені параметри зменшують середній розмір частинок мучки.
Keywords: лущення зерна; мучка; пшениця; кафедра технології зберігання і переробки зерна