Безпечність консервів для дитячого харчування вітчизняного ринку - Федорович, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2020)
Для нормального розвитку зростаючого організму дітей потрібне раціональне повноцінне харчування із врахуванням відповідає функціональному стану організму дитини та вікових особливостей. Сегмент ринку українського виробника складає всього лише 30,4 %, в той час як імпортні виробники активно і вдало заполоняють ринок. Підприємства дитячого харчування потребують оновлення обладнання та короткострокового пільгового кредитування сезонного виробництва

For the normal development of the growing organism of children, a rational, nutritious diet is required, taking into account the functional state of the child's body and age specifics. The market segment of Ukrainian producers is only 30.4%, while imported producers are actively and successfully filling the market. Baby food producers need to upgrade their equipment and short-term concessional lending for seasonal production
Keywords: консерви; дитяче харчування; виробник; безпечність; кафедра експертизи харчових продуктів; canned food; baby food; producer; safety