Федорович, Тетяна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-05-012024-05-012020Федорович, Т. Безпечність консервів для дитячого харчування вітчизняного ринку / Т. Федорович, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43001Для нормального розвитку зростаючого організму дітей потрібне раціональне повноцінне харчування із врахуванням відповідає функціональному стану організму дитини та вікових особливостей. Сегмент ринку українського виробника складає всього лише 30,4 %, в той час як імпортні виробники активно і вдало заполоняють ринок. Підприємства дитячого харчування потребують оновлення обладнання та короткострокового пільгового кредитування сезонного виробництваFor the normal development of the growing organism of children, a rational, nutritious diet is required, taking into account the functional state of the child's body and age specifics. The market segment of Ukrainian producers is only 30.4%, while imported producers are actively and successfully filling the market. Baby food producers need to upgrade their equipment and short-term concessional lending for seasonal productionukконсервидитяче харчуваннявиробникбезпечністькафедра експертизи харчових продуктівcanned foodbaby foodproducersafetyБезпечність консервів для дитячого харчування вітчизняного ринкуThesis0000-0002-6009-127X