Кеда, Анжела СергіївнаЛуговська, Оксана АндріївнаСидор, Василь Михайлович2017-05-112017-05-112017Кеда, А. Вплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогурту / Анжела Кеда, Оксана Луговська, Василь Сидор // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня 2017 р., м. Київ. – Ч. 1. – 2017. – С. 61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25197Матеріалом для досліджень був йогурт з додаванням наповнювача на основі кизилу та йогурт без наповнювача. Визначення органолептичних та фізико-хімічних показників готового кисломолочного напою проводили за загальноприйнятими методиками на відповідність їх вимогам ДСТУ 4343:2004. The study material was yogurt with added filler on the basis of the dogwood and yogurt without filler. Definition organoleptic and physico-chemical indicators of the finished fermented beverage was performed according to standard techniques for compliance the requirements of DSTU 4343:2004.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкизилйогурторганолептичні показникифізико-хімічні показникиdogwoodyoghurtorganoleptic indicatorsphysical-chemical indicatorsВплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртуThesis