Еволюція підходів до оцінювання джерел фінансування інвестиційної діяльності підприємств - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2011)
Розглянуто напрями розвитку методичних підходів щодо оцінки джерел фінансування інвестиційної діяльності підприємств через призму вибору найбільш вигідних (в тому числі і з позиції їх фінансування) інвестиційних програм та проектів.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; джерела фінансування; інвестиційна програма; інвестиційний проект; инвестиции; инвестиционная деятельность; источники финансирования; инвестиционная программа; инвестиционный проект; investments; investment activities; sources of funding; investment program; investment project; кафедра фінансів