Оверченко, Софія Валентинівна2024-03-062024-03-062023Оверченко, С. В. Організація переробки птиці у птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика», з впровадженням виробництва напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оверченко Софія Валентинівна ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2023. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42014ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівптицяпереробкаптахопереробний комплексвиробництвонормативні документисировинаматеріалиобладнаннятехнологіяОрганізація переробки птиці у птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика», з впровадженням виробництва напівфабрикатівOther