Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла ВікторівнаДем'янів, Ірина Юріївна2017-11-282017-11-282017Патент 120174 UA, МПК А23С 19/076 (2006.01) Спосіб виробництва сиру м'якого / Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Дем'янів І. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2017 03995 ; заявл. 24.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26234Спосіб виробництва м'якого сиру, при якому виконують попередній підігрів молока та коагулянту, коагуляцію білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи. Як коагулянт використовують дисперговані плоди обліпихи з рН 2,6-2,7 в кількості 5-9 % до маси молока, процес коагуляції білків молока здійснюється за температури 63-67 °С протягом 3-5 хв. Method of production of soft cheese, which pre-heat milk and coagulant, coagulation of milk proteins and subsequent removal of milk whey after the formation of protein-berry basis. As the coagulant dispersed fruits of sea-buckthorn are used with pH 2,6-2,7 in the amount of 5-9% to the mass of milk, the process of coagulation of milk proteins is carried out at a temperature of 63-67 ° C for 3-5 minutes.uk-UKсир м’якийбілково-ягідна основаплоди обліпихиcheese is softprotein-berry basethe fruits of sea buckthornкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 120174 )Other