Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження - Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович; Силка, Ірина Миколаївна (My University, 2016)
Для виділення монофракцій складних сумішей розроблено ефективну насадку препаративної колонки, яка складається з нерухомої фази ПЕГ 6000, нанесеної окремими порціями на секції твердого носія Хромосорб А. Для мінімізації втрат монофракцій удосконалено систему вловлювання. Оптимізовано параметри препаративної системи, розрахована продуктивність і інші технологічні показники.
Keywords: монофракція; монофракция; monofractions; чиста речовина; чистое вещество; pure substance; нерухома фаза; неподвижная фаза; stationary phase; продуктивність; производительность; performance; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції