Сімахіна, Галина ОлександрівнаМихайлова, Раїса Василівна2024-06-112024-06-112024Сімахіна, Г. О. Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство / Г. О. Сімахіна, Р. В. Михайлова // Scientific Research and Experimental Development : proceedings of the 6th International Scientific Conference, 25–26 April 2024. – London, England, 2024. – P. 216–223.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43420Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобамPersonalized nutrition is the use of data about a person's genetic makeup, microbiome, lifestyle, and health status to create individual dietary recommendations aimed at optimizing health, cognitive function, fitness, and disease preventionukмолочна промисловістьінноваціїоздоровче харчуваннярецептуриdairy industryinnovationshealth foodrecipesкафедра технології оздоровчих продуктівВектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторствоAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114