Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство - Сімахіна, Галина Олександрівна; Михайлова, Раїса Василівна (My University, 2024)
Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобам
Keywords: розвиток харчової промисловості; оздоровче харчування; development of the food industry; health food; кафедра технології оздоровчих продуктів