Юрчак, Віра ГаврилівнаГолікова, Тетяна Петрівна2013-02-222013-02-222005Юрчак, В. Г. Комплексний показник якості макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Євсеєнко // Зерно і хліб. – 2005. – №2– С. 40 – 41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6487Розроблено комплексний показник якості макаронних виробів, що враховує їх харчову цінність. Комплексний показник якості застосовано як критерій оптимальності для оптимізації технології приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. Установлені оптимальні параметри процесу приготування тіста, які включені до рецептур і технологічних інструкцій з виготовлення макаронних виробів з сухим яєчним білком та виробів, що виготовляються з використанням поліпшувача Нупазим. The complex quality index of macaroni products has been developed taking to the account its food value. Complex index has been applied as optimality criteria for optimization of macaroni technology. The optimal parameters of dough making process have been installed. They were included to the compounding and technological instruction of macaroni products with dry egg white and improver Noopazyme producing.uk-UKкомплексний показник якостіхарчова цінністькритерій оптимальностіоптимальні параметриcomplex quality indexfood valueoptimality criteriaoptimal parametersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиКомплексний показник якості макаронних виробівArticle