Оцінка інвестиційної привабливості Донецького регіону - Роганова, Ганна Олександрівна (My University, 2004)
Розглянуті в статті аспекти дозволять обумовити той факт, що регіональні підприємства Донеччини не тільки потребують активізації інвестиційної діяльності шляхом залучення інвестиційного капіталу, а й мають всі умови для економічно вигідного та доцільного інвестування.
Keywords: інвестиції; інвестиційна привабливість; фінанси; кафедра фінансів; finances; investment; investment attractiveness