Неймінг: сутність та прийоми - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2015)
Створення назви фірми чи товару(послуги) - важливий крок на шляху до ринкового успіху, адже лише назва може змінити реакцію споживачів на пропонований товар(фірму). Creating a company name or product (service) - an important step towards market success, because only the name might change consumer response to the proposed product (firm).
Keywords: кафедра маркетингу; товар; бренд; маркетинг; goods; brand name; marketing