Кавові напої з низьким глікемічним індексом - Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2019)
Робота присвячена розробці кавових напоїв спеціального призначення. Розраховано енергетичну цінність та показник глікемічності кавових міксів в яких цукор замінили на цукрозамінники. Работа посвящена разработке кофейных напитков специального назначения. The article is devoted to the development of special purpose coffee drinks. The energy value and glycemic index of coffee mixes in which sugar was replaced by sugar substitutes was calculated.
Keywords: кафедра технології консервування; кава; цукрозамінники; показник глікемічності; сoffee; sweeteners; glycemic index