Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2019-06-052019-06-052019Рубанка, К. Кавові напої з низьким глікемічним індексом / К. Рубанка, В. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 316.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29484Робота присвячена розробці кавових напоїв спеціального призначення. Розраховано енергетичну цінність та показник глікемічності кавових міксів в яких цукор замінили на цукрозамінники. Работа посвящена разработке кофейных напитков специального назначения. The article is devoted to the development of special purpose coffee drinks. The energy value and glycemic index of coffee mixes in which sugar was replaced by sugar substitutes was calculated.uk-UKкафедра технології консервуваннякавацукрозамінникипоказник глікемічностісoffeesweetenersglycemic indexКавові напої з низьким глікемічним індексомThesis