Використання системи підтримки та прийняття рішень на основі експертної системи прецедентного типу для управління технологічними комплексами цукрового виробництва - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2017)
Розглядається використання системи підтримки та прийняття рішень на основі експертної системи прецедентного типу для управління технологічними комплексами цукрового виробництва. Using the system of support and decision-making on the basis of the expert system of the precedent type for the management of technological complexes of sugar production is considered.
Keywords: експертна система; прецедент; expert system; precedent; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка